L’Agrupació Excursionista Montsant treballa per divulgar el patrimoni natural del Montsant. Com a entitat però, també pretén fomentar els valors culturals i de sensibilització de la natura. És per aquest doble motiu que hem proposat l’edició d’una revista (de publicació bianual) que no només vol ser un altaveu de l’entitat, sinó que vol fomentar la participació dels excursionistes i també dels que no ho són. Ens situem en un poble on tot i haver-hi vuit entitats, no hi ha cap mitjà escrit que serveixi per difondre tot el que es fa. I de fet, mai n’ha existit cap amb una edició regular. Aquesta revista no vol ser només un punt de difusió de l’Agrupació, sinó que també s’obre a la resta de col·lectius i també als que tenen alguna cosa a dir sobre el seu territori. Essent també conscients de l’impacte d’internet pensem en la confecció d’una pàgina web de l’Agrupació i amb la mateixa filosofia volem que sigui un punt de trobada dels que cerquen informació sobre el Montsant, establint vincles també amb les institucions que vetllen directament pel seu manteniment.

La revista de l’Agrupació Excursionista Montsant ha de tenir la funció de recollir tot allò que s’hagi fet des de l’entitat. Més que per anunciar, ha de servir per recopilar. Serà una manera d’anar escribint la història per tal que en quedi constància. De moment, la periodicitat seria de dues revistes a l’any, amb una primera proposta d’edició per al mes d’agost –coincidint amb les festes d’agost- i una altra per al desembre –coincidint amb el Nadal-.

Tot i ser un focus de difusió de les activitats i treballs de la mateixa entitat, es perfilarà com un punt de trobada cultural tant per als coneixedors de la muntanya com per als iniciats. Aquesta revista ha de fer-se també amb la col·laboració dels associats i dels que no ho són, convertint-se així en una revista del poble que vetlla per cultivar i difondre el patrimoni natural del Montsant i la cultura pel respecte a la natura.

Si estàs interessat en la subscripció, fes-nos arribar aquesta butlleta degudament emplenada i cada sis mesos t'enviarem la revista a casa.

T'oferim també la possibilitat de consultar on-line els números antics.

 

 
Bàner
Bàner
Segueix-nos

Bàner